onsdag 28 maj 2014

Att mötas

Nu när vi snart har bott här i ett helt år, känns som vi flyttade in igår nästan, så är det hög tid att få ordning på hallen. Det är ju det rum som ger det första intrycket för nya vänner och det rum som omfamnar oss när vi kommer hem.
 
Just nu är det allt annat än välkomnande, mysigt och varmt. I stort sett helt öde och kalt, förutom ett gammalt vitrinskåp som står mitt på golvet i väntan på isärtagning och utflytt i förrådet.
 
Jag har inte riktigt haft pejl på hur jag velat ha det men nu börjar det klarna. Har funderat på kombinationen tamburmajor + skoskåp vs hatthylla + skobänk. Efter att ha testat det första så blir det nu det andra alternativet som blir permanent.
 
Eftersom det inte satt någon hatthylla uppskruvad på de nytapetserade väggarna när vi flyttade in så beställdes en sådan via hyresvärden. Som tur var blev det en vit så den smälter in alldeles lagom diskret mot väggen.
 
Jakten på billiga och snygga alternativ till fin dyra gatan-inredning har klarats av och det här är vad som ska köpas in (bilder lånade från Rustas och Clas Ohlsons nätbutiker):
 
 
 
99 kr, Rusta 
 
 
 199 kr, Rusta
 
 
 299 kr, Rusta
 
 
 119 kr, Clas Ohlson
 
 
 199 kr, Clas Ohlson
 
 
 79 kr, Clas Ohlson
 
 
 199 kr, Rusta
 
 
 
 299 kr, Rusta
 
 
Ska bli härligt att äntligen få ordning och reda på det rum som möter oss och våra gäster.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar